Welkom bij Bureau Mantelzorg Ondersteuning

Welkom op de nieuwe website van Bureau Mantelzorgondersteuning. De website is 14 december online gegaan. Deze website is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van fonds 1818.
fonds1818_
De mantelzorger centraal
Zorgt u voor een chronisch zieke partner? Voor een gehandicapt kind? Voor uw hulpbehoevende moeder of vader? Voor een goede buur, vriend of vriendin? Dat is mantelzorg. Mensen die onbetaald en langdurig voor een ander zorgen worden mantelzorger(s) genoemd.

Activiteiten voor de komende periode:

Donderdag 13 april 14.00-16.00 Gezocht: rolstoelcoureurs

  • Rijdt u wel eens met een rolstoel als mantelzorger of vrijwilligers?
  • Krijgt u er misschien in de toekomst mee te maken?
  • Hebt u zelf wel eens ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten?
  • Bent u nieuwsgierig naar de geheimen van de rolstoel?

Dan bent u van harte welkom! Meer informatie vindt u hier

Dinsdag 23 mei 19.30-21.30 rechtsbescherming en dementie

Bij steeds meer mensen wordt in een vroeg stadium de diagnose dementie vastgesteld. Daarnaast blijven mensen steeds langer zelfstandig thuis wonen met behulp van mensen uit de omgeving. Vaak is het daarom noodzakelijk om belangrijke zaken op financieel en/of persoonlijk gebied goed te regelen. Notaris Wienen zal een boeiende en leerzame presentatie over dit onderwerp verzorgen.

Meer informatie vindt u hier

De 2e nieuwsbrief van 2017  kunt u hier vinden. Veel leesplezier!

Nieuwe website hoewoonikstraks.nl
Nieuwe website in de lucht hoewoonikstraks.nl. De website bestaat uit een aantal vragen, die een beeld geven of inwoners veilig en comfortabel kunnen blijven wonen in hun huidige huis. De Rijksoverheid stimuleert dat senioren langer zelfstandig kunnen wonen. De afgelopen jaren is de samenleving veranderd. We willen langer thuis wonen en zelfstandig blijven, ook als we ouder worden of een beperking hebben. Het is belangrijk om daar al in een vroeg stadium over na te denken. De website neemt de bezoeker mee in een wandeling door het huis. Aan het eind wordt alles overzichtelijk samengevat. Een handig hulpmiddel!

Contact
Deze website is zal misschien niet op al uw vragen een antwoord geven. Neem daarom gerust contact op!

Het Bureau mantelzorg ondersteuning is open op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 – 15.00 uur. Op andere dagen en tijden kunt u een boodschap inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

Uw consulente: Francis Bennis
06-22470217
info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl