NLdoet 2017 (verslag en foto’s)

Op 10 en 11 maart 2017 staken ruim 300 maatschappelijk betrokken inwoners, politieke partijen, B&W en bedrijven de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door… Lees verder »

Verbeelding wint vrijwilligersprijs

De vrijwilligersprijs is gewonnen door de Verbeelding. De prijs werd uitgereikt door Wethouder Bernard Minderhoud tijdens Helden om de Hoek. De genomineerden waren: De Zonnebloem Nootdorp De Verbeelding Wereldwinkel Pijnacker… Lees verder »

5e editie Helden om de Hoek

De vijfde editie van Helden om de Hoek was weer een mooi evenement. Deze editie vond plaats op 14 november 2015. Helden om de Hoek is een lokaal evenement bedoeld voor… Lees verder »

PN Uitdaging van start!

De Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging is van start! Monique Segijn, coördinator bij Bureau Vrijwilligerswerk, is in dit project lid van de advies- en matchgroep. De Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging organiseert en stimuleert Maatschappelijk Betrokken… Lees verder »

Nieuw gemeentebestuur

Ontmoet het nieuwe gemeentebestuur. Een avond waar wederzijdse ontmoeting en kennismaking centraal stond. Het bestuurscentrum van de gemeente Pijnacker-Nootdorp was goedgevuld met gemeentebestuurders, vrijwilligersorganisaties, vrijwilligers en mantelzorgers. Volgens wethouder Bernard… Lees verder »