Welkom bij Bureau Mantelzorg Ondersteuning

De mantelzorger centraal
Zorgt u voor een chronisch zieke partner? Voor een gehandicapt kind? Voor uw hulpbehoevende moeder of vader? Voor een goede buur, vriend of vriendin? Dat is mantelzorg. Mensen die onbetaald en langdurig voor een ander zorgen worden mantelzorger(s) genoemd.

Aanmelden als mantelzorger
Mantelzorger? En meer informatie willen ontvangen over mantelzorg in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Schrijf u dan ik in het bestand van Bureau Mantelzorg Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp. U ontvangt dan 4 keer per jaar een nieuwsbrief over mantelzorg en enkele keren per jaar extra aanvullende informatie. Inschrijven kan hier

SWOP-medewerkers fietsen voor dementieonderzoek

Wij willen bijdragen aan een toekomst zonder dementie! Daarom stappen medewerkers van de SWOP en hun maatjes in het weekend van 21 september (Wereld Alzheimerdag) op de pedalen en fietsen zij 400 km om geld op te halen voor dementieonderzoek. U kunt ons team van fietsers sponsoren met een donatie om het startbedrag van 1500 euro bij elkaar te krijgen. U kunt een donatie inleveren op alles locaties van de SWOP (De Kiezel in Delfgauw en Keijzershof en De Schakelaar in Pijnacker) of u kan online doneren. Help je mee onderzoek naar dementie mogelijk te maken?

Activiteiten voor de komende periode:

We verzetten de zinnen met spinnen…..  
Op vrijdag 19 juli wordt er een interessante lezing georganiseerd over het boeiende onderwerp ‘Spinnen’. Klik hier voor meer informatie.

‘To sleep or not to sleep?’
Op donderdag 19 september 2019 organiseert Bureau Mantelzorg Ondersteuning een boeiende en informatieve avond over slapen en slaapproblemen. Klik hier voor meer informatie.

‘Dementie en tóch de regie!’
Op dinsdag 15 oktober 2019 wordt een informatieve avond georganiseerd over dementie en rechtsbescherming. Klik hier voor meer informatie.

Week van de mantelzorg 2019 van 10 tot en met 15 november 2019
Een week om te genieten en te ontspannen!
Ook dit jaar is er wordt er voor de derde keer een week van de mantelzorg georganiseerd in Pijnacker-Nootdorp. Hiermee wil de gemeente mantelzorgers bedanken voor hun bijzondere taak. De zorg voor een naaste is namelijk niet vanzelfsprekend. Via een week vol activiteiten kunnen mantelzorgers even iets anders doen dan zorgen. Meer informatie volgt later.

De meest recente nieuwsbrief kunt u hier vinden. Veel leesplezier!

Openingstijden Bureau mantelzorg ondersteuning:
Maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 15.00 uur.
Wij zijn telefonisch bereikbaar onder 06-22470217 of via e-mail: info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl

Uw consulentes: Francis Bennis & Nienke Oldenhuis