Diabetes en mantelzorg

      Geen reacties op Diabetes en mantelzorg

Kom 7 maart naar de informatiebijeenkomst Diabetes en mantelzorg Nicolette Raaijmakers van de Diabetes Vereniging Nederland komt naar Pijnacker voor een leuke, leerzame middag over diabetes en mantelzorg. De informatiebijeenkomst, waar allerlei vragen gesteld mogen worden aan Nicolette is op donderdagmiddag 7 maart, van 14.30-16.00 in De Schakelaar aan de Mr. Dr. v.d. Helmlaan in Pijnacker.

Nicolette Raaijmakers, zelf vrijwilligster en voorlichter van de Diabetes Vereniging Nederland, zal deze middag voorlichting geven over diabetes. Want het is bekend dat er veel vragen rijzen als er diabetes wordt geconstateerd. Zoals; wat is lastig aan deze ziekte, hoe beïnvloedt dit het dagelijks leven en hoe kunt u er het beste ermee omgaan? Wat kan er zelf allemaal gedaan worden? Deze interessante middag is niet alleen aan te raden aan patiënten, maar zeker ook voor de mensen die hen ondersteunen, de mantelzorgers. De presentaties van Nicolette zijn niet alleen informatief, maar vooral ook interactief. Er is alle tijd voor het stellen van vragen. Ook na de bijeenkomst is er gelegenheid met haar in gesprek te gaan.

Wilt u ook meer te weten komen over diabetes? Meld u aan voor deze informatiemiddag via info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl of 06-22470217. De informatiebijeenkomst is gratis, alleen de koffie/thee zijn voor eigen rekening.