Stappen in Pijnacker

      Geen reacties op Stappen in Pijnacker

NL-Doet 2019 Zaterdag 16 maart 2019 van 10.00-13.00u Stappen door Pijnacker start: dienstencentrum De Schakelaar

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook Bureau mantelzorg ondersteuning heeft een “klus” aangemeld.

Een enthousiaste groep vrijwilligers heeft zich al aangemeld. De bedoeling is dat we gaan Stappen in Pijnacker. En ondertussen genieten van een hapje en een drankje. Deze wandeling biedt u ontspanning, u kunt de zorgen van alle dag even vergeten en bijtanken om de zorgvraag weer met nieuwe energie uit te voeren. Teven biedt het u de mogelijkheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en verhalen te delen. Uw zorgvrager is ook uitgenodigd.

Graag bij opgave even aangeven hoe ver u maximaal wilt/kunt lopen. Er is ook een mogelijkheid dat u of uw zorgvrager met de rolstoel deelneemt (ook graag aangeven bij opgave). Er is maximaal plaats voor 30 personen.