Informatieavond vergeetachtigheid of dementie

Meer weten over vergeetachtigheid of dementie?

Kom 14 mei naar de informatieavond: Vergeetachtigheid of Dementie!

Lies Rutten, wijkverpleegkundige en casemanager dementie van Buurtzorg Nootdorp en Monique Onderweegs, co├Ârdinator van het ontmoetingscentrum Pijnacker komen naar de bibliotheek van Pijnacker om informatie te geven over vergeetachtigheid en dementie.

Deze leerzame avond, speciaal bedoel voor geïnteresseerden die voor het eerst te maken krijgen met vergeetachtigheid of dementie, vindt plaats in bibliotheek Oostland Julianalaan 47 Pijnacker op dinsdag 14 mei van 19.30-21.30uur.

Tijdens deze informatiebijeenkomst komen verschillende onderwerpen aan de orde. Bijvoorbeeld wat het verschil is tussen vergeetachtigheid en dementie, de eerste verschijnselen, hoe om te gaan met veranderingen en de verschillende vormen van dementie. Maar ook waar allerlei informatie, advies en ondersteuning te vinden is. En welke mogelijkheden er zijn in onze regio om de situatie van de mantelzorger te verlichten. De presentaties van Lies en Monique zijn niet alleen bijzonder informatief, maar ook interactief. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook zal er een informatiestand van Alzheimer Nederland zijn.

Wilt u ook meer te weten komen over vergeetachtigheid of dementie? Kom dan naar deze gratis informatieavond, alleen de koffie/thee is voor eigen rekening. Meer informatie en/of aanmelding is te verkrijgen bij Bureau Mantelzorg Ondersteuning via 06-22470217 of info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl of www.swop.nl/bmo