Nieuwe directeur swop begint op 1 februari

De Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) krijgt per 1 februari een nieuwe directeur. Na een uitvoerige sollicitatieprocedure heeft het bestuur Denise van Zundert per die datum als directeur benoemd. Mevrouw Van… Lees verder »

Mantelzorg onder de aandacht!

Op een zonnige zaterdag op 20 september werd mantelzorg onder de aandacht gebracht  onder het winkelende publiek. In winkelcentrum De Parade in Nootdorp, Ackershof in Pijnacker en Emerald in Delfgauw… Lees verder »

MS en mantelzorg

De voorlichtster van de MS vereniging Nederland gaf een boeiende presentatie over MS in het algemeen en over mantelzorgers voor MS patienten in het bijzonder. Erg informatief!

Lees verder »

Mantelzorgvriendelijke vereniging/club

Vijf goede redenen om een mantelzorgvriendelijke vereniging/club te willen worden! Wilt u meedoen, bel of stuur een mail. Ledenbehoud Steeds meer mensen zijn mantelzorger. Steeds vaker zeggen mensen hun lidmaatschap… Lees verder »

Hulp in de buurt via hulpinjebuurt.nl

Op maandag 1 juli 2013 heeft wethouder Bert van Alphen onder grote belangstelling  in Welzijnscentrum Keijzershof de naam onthuld van een nieuwe website waar inwoners hulp kunnen vragen aan buurtbewoners,… Lees verder »

Opkomen voor jezelf

In Nove in Nootdorp werd een informatieve avond georganiseerd voor mantelzorgers in samenwerking met als doel preventie, een onderdeel van GGZ Delfland met als thema “opkomen voor jezelf, met respect… Lees verder »

Informatieve avond over autisme

In samenwerking met het Autisme informatie centrum Delft werd een informatieve bijeenkomst georganiseerd. In totaal bezochten 14 mantelzorgers deze avond. Recent onderzoek heeft aangetoond  dat rond 1% van onze bevolking… Lees verder »