Fonds 1818 steunt coronahulpprojecten financieel

      Reacties uitgeschakeld voor Fonds 1818 steunt coronahulpprojecten financieel

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Coronahulp door stichtingen en verenigingen
Fonds 1818 steunt coronahulp-projecten financieel en denkt mee over het helpen van kwetsbare groepen. Ben je betrokken bij een stichting of vereniging en heb je de hulp van Fonds 1818 nodig? Mail hen dan via aanvraag@fonds1818.nl en zet in het onderwerp CORONAHULP.
Geef in het e-mailbericht zo goed mogelijk alle informatie over doel, doelgroep, vrijwilligers, activiteiten, planning en een overzicht van de (te verwachten) kosten. Zorg voor volledige en duidelijke informatie zodat het fonds het plan snel kan beoordelen.

Coronahulp door (buurt)bewoners: kleinecoronahulp.nl
Wil je met een groepje bewoners kwetsbare buurtgenoten helpen en heb je hierbij wat financiële ondersteuning nodig? Ga dan naar kleinecoronahulp.nl. Onze premier en koning prezen ze al met klem: de mensen die voor elkaar klaarstaan in deze crisis. Juist de kleine gebaren zijn in deze tijden van enorme waarde. Vaak hoeft particuliere hulp niets te kosten, maar soms ook wel. Denk aan initiatieven die eenzaamheid bestrijden of dak- en thuislozen in de buurt helpen opvangen.
Geef via de site aan wat je van plan bent, voor wie en wat je van Fonds 1818 nodig hebt. Per aanvraag hebben heeft het fonds een maximale bijdrage van 2.500 euro beschikbaar.