(Ik zoek) Ondersteuning

Emotioneel
Een luisterend oor
Indien u behoefte heeft om met iemand te praten over uw situatie kunt u contact opnemen met bureau mantelzorg ondersteuning. Indien noodzakelijk kunnen er passende oplossingen gezocht worden. Vanzelfsprekend wordt er vertrouwelijk met uw informatie omgegaan.

Bel gerust voor een afspraak met de coördinator/consulente van bureau mantelzorg ondersteuning Francis Bennis:  06-22470217

Praktisch
Als mantelzorger komt er vaak veel op u af in praktische zin. Soms heeft u het gevoel het ene formulier ingevuld te hebben terwijl het volgende zich alweer aandient. U kunt het gevoel krijgen door de bomen het bos niet meer te zien. Maar u kunt ook heel andere praktische vragen hebben, zoals kan iemand mij ontlasten in mijn mantelzorgtaken? Of waar moet ik heen als ik hulpmiddelen aan wil vragen? etc.

Financiëel

Als u zorgt voor iemand verandert er financieel van alles. Allerlei regelingen beïnvloeden de financiële situatie. Er zijn regelingen waar last van ervaren kan worden, maar ook regelingen waar juist voordeel mee gedaan kan worden. Belangrijk dus om hiervan goed op de hoogte te zijn.

Een andere handige website op dit gebied is: www.meerkosten.nl