Onze locaties zijn weer open

      Reacties uitgeschakeld voor Onze locaties zijn weer open

De deuren van onze wijklocaties De Kiezel, De Schakelaar en Keijzershof zijn weer geopend. De versoepeling van de coronamaatregelen geeft mogelijkheden voor hervatting of uitbreiding van onze dienstverlening in heel Pijnacker-Nootdorp.

Directeur Carol Houtman: “We starten in eerste instantie met diensten die voorkomen dat mensen in de problemen komen of vérder in de problemen raken. Daarnaast zijn ontmoeting en beweging belangrijke aspecten, zeker in deze tijd. Die sociale contacten hebben mensen echt gemist”.

Wat is er hervat?

  • Belastingspreekuren: de belastingspreekuren zijn hervat zodat mensen die uitstel hebben aangevraagd hun belastingaangifte over 2019 kunnen doen.
  • Spreekuur Vluchtelingenbegeleiding: cliënten kunnen op afspraak weer langskomen.
  • Mantelzorgontmoetingen: deze vinden weer in kleine groepjes plaats.
  • Koffieochtenden: in De Kiezel (Delfgauw) en De Schakelaar en Keijzershof (beide in Pijnacker) zijn op verschillende momenten in de week koffieochtenden, in Nootdorp worden voorbereidingen getroffen voor het hervatten van een koffieochtend in CulturA & Zo. Voor de koffieochtenden geldt een maximum aantal bezoekers en reserveren is noodzakelijk.
  • Bewegingsactiviteiten: deze vinden nog niet in de wijklocaties plaats, maar worden waar mogelijk in de buitenlucht verzorgd.

De voorbereidingen voor mogelijke hervatting van andere dienstverlening en activiteiten zijn in volle gang.

Op afspraak
Om de toeloop van bezoekers en deelnemers goed te kunnen reguleren, verzoeken wij je je vragen zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te stellen en alleen op afspraak bij onze locaties langs te komen.

Een bezoek aan de koffieochtend reserveren, een beroep doen op onze dienstverlening of andere vragen, problemen of zorgen?

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30-16.30 uur via 015-3 699 699 of info@swop.nl.