Voorstelling Broos 21 oktober

      Reacties uitgeschakeld voor Voorstelling Broos 21 oktober

Een voorstelling over veilig, gelukkig en vitaal ouder worden. Een voorstelling met een lach en een traan, gespeeld voor en door ouderen.

Theatergroep Drang speelt Broos, een actuele voorstelling over ouderen en veiligheid. Vijf procent van de senioren krijgt te maken met vervelende zaken die de veiligheid bedreigen. Het
kan gaan over slaan, treiteren of bestelen. Senioren praten hier niet gemakkelijk over, uit angst of schaamte. In deze theatervoorstelling worden voor een ieder herkenbare situaties nagespeeld. De acteurs zijn zelf allemaal op leeftijd, sommigen zelfs boven de 80 jaar. Hierdoor is het spel vooral geloofwaardig en is het thema uitermate invoelbaar, maar er is ook ruimte voor een lach en een traan. Broos nodigt uit tot medeleven, verontwaardiging en stemt tot nadenken.
Na afloop van de voorstelling is er voor iedereen die daar behoefte aan heeft de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje over wat u heeft gezien en wat voor u van belang is. Voor de borrel moet u zich opgeven.

Een kaartje kost € 5,00 (inclusief een drankje) en kunt u bestellen op de website van cultura&zo U kunt zich hier ook opgeven voor een workshop en/of de borrel.  Ook kunt u, om een kaartje te bestellen, langs gaan bij Cultura of telefonisch contact opnemen: 015- 310 52 51