Ouderenadvies

De SWOP kan helpen om zo goed mogelijk mee te blijven doen in je eigen omgeving. Gezond, vitaal en mobiel – door te kijken naar wat wél kan.

Alle zelfstandig wonende 55-plussers in de gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen bij Rianne Hagelaars, onze ouderenadviseur en een aantal vrijwillige ouderenadviseurs (VOA’s) terecht met vragen die te maken hebben met ouder worden. Bijvoorbeeld over gezondheid, verlies van een dierbare, eenzaamheid, financiële zorgen, vergeetachtigheid of vervoersproblemen.

Om goed te kunnen informeren, ondersteunen en bemiddelen, komen Rianne of één van de VOA’s graag persoonlijk langs. Zij luisteren naar je, denken mee en kennen – indien nodig – de weg naar de juiste (professionele) hulp of ondersteuning. Alles gericht op zo lang en zo prettig mogelijk zelfstandig wonen. Ook bij (beginnende) geheugenproblemen kunnen zij advies geven.

Wil je dat Rianne of een van de VOA’s eens bij jou op bezoek komt? Vul het contactformulier in, dan zullen wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

  • Rianne

    Interview met Rianne Hagelaars

    Ouderenadviseur Rianne Hagelaars helpt mensen graag op weg: "Soms zie je echt dat er een last van iemand afvalt.".