COVID-19 testen voor mantelzorgers

Sinds 18 mei kunnen mantelzorgers zich laten testen op COVID-19. Dat gebeurt alleen als je klachten hebt die passen bij COVID-19, zoals koorts, luchtwegklachten, hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid. MantelzorgNL… Lees verder »

Terminale thuiszorg onderdeel van SWOP

Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg Pijnacker-Nootdorp (VTZ-PN) heeft haar activiteiten van de terminale thuiszorg overgedragen aan de SWOP. Het werk van de vrijwilligers van VTZ-PN wordt vanaf april voortgezet vanuit onze… Lees verder »

Heel Pijnacker-Nootdorp Helpt

Heel Pijnacker-Nootdorp Helpt is een initiatief van José Flaton, ontstaan tijdens de coronacirisis. In een Facebookgroep en op een website worden alle hulp-initiatieven die spontaan op gang kwamen op één… Lees verder »

Meldpunt mantelzorgers in coronatijd

Wanneer je door de huidige omstandigheden als mantelzorger in de knel dreigt te komen, kun je bellen met de mantelzorgconsulenten van de SWOP via 015-3 699 699 of mantelzorg@swop.nl (bereikbaar: maandag t/m… Lees verder »

Regiotaxi blijft rijden

Regiotaxi blijft rijden. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgen de vervoerders de richtlijnen van het RIVM. Reizigers worden dringend verzocht de richtlijn van het RIVM te volgen:… Lees verder »

Online mantelzorgontmoetingen

De maandelijkse mantelzorgontmoetingen kunnen op dit moment niet in hun normale vorm doorgaan. Daarom gaan onze mantelzorgconsulenten binnenkort van start met online groepsgesprekken voor mantelzorgers. Aanmelden is nu mogelijk.  “We… Lees verder »