Vacaturebank

De vacaturebank

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In onze vacaturebank vind je alle vrijwilligersvacatures.

Young Connection

Young Connection

Young Connection is het jongerennetwerk van de SWOP, speciaal voor jongeren tussen de 15-30 jaar. We investeren in jou door activiteiten te organiseren waar je nieuwe mensen kan ontmoeten, vrienden maakt en nieuwe dingen kan leren.

Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een leuke plek voor je maatschappelijke stage? Wij helpen je graag op weg! In onze vacaturebank vind je een lijstje met allerlei organisaties die een stageplaats aanbieden. Of bekijk de online folder met een overzicht van alle stageplaatsen.

Sta je op het punt om een kijkje te nemen in de vacaturebank? Lees dan eerst de instructie door. In negen stappen heb jij een stageplek!

Voordat je begint

Voordat je begint

Overweeg je om vrijwilligerswerk te gaan doen? Wij van het Vrijwilligers Informatiepunt helpen je graag op weg. Op deze pagina lees je wat wij voor jou kunnen betekenen.

Soorten vrijwilligerswerk

Soorten vrijwilligerswerk

Maatje, dierenverzorger of voetbaltrainer – als het op vrijwilligerswerk aankomt zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Maar welk type vrijwilligerswerk past bij jou? Op deze pagina vind je zes soorten vrijwilligerswerk. Dit maakt kiezen een stuk makkelijker.

vrijwilligers special

Vrijwilligers aan het woord

Van wie kun je nu beter horen wat het inhoudt om vrijwilligerswerk te doen, dan van vrijwilligers zelf? Ben jij benieuwd wat jij voor je gemeente kunt doen en wat vrijwilligerswerk voor jou zou kunnen betekenen? Lees dan de verhalen van een aantal van onze vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw

Bij de SWOP geloven we in de kracht van gemeenschap en de positieve impact van vrijwilligerswerk. We hebben als doel om het welzijn van alle inwoners van Pijnacker-Nootdorp te bevorderen, waarbij zelfredzaamheid centraal staat. Vrijwilligers spelen daarbij een cruciale rol. Het bevorderen en organiseren van vrijwilligerswerk is daarom een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Met vrijwilligerswerk maak je het verschil

Vrijwilligerswerk biedt een unieke kans om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap en tegelijkertijd doe je waardevolle ervaring op. Ben je handig en help je graag anderen met praktische klusjes? Of ga je als maatje op stap met iemand die jouw gezelschap goed kan gebruiken? Er zijn veel vormen van vrijwilligerswerk waarmee jij het verschil kan maken in iemands leven.

Word vrijwilliger in Pijnacker-Nootdorp

In Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw hebben we altijd tientallen, soms honderden vacatures voor vrijwilligerswerk open staan. Van het ondersteunen van ouderen of het helpen van jongeren, tot betrokken zijn bij lokale evenementen. In onze vacaturebank voor vrijwilligerswerk hebben we iets voor iedereen en vind je gemakkelijk de perfecte match voor jou. En heb je hulp nodig? Het Vrijwilligers Informatiepunt van de SWOP staat voor je klaar en helpt je bij het vinden van vrijwilligerswerk dat het beste bij je past.

Zo start je met vrijwilligerswerk

Starten met vrijwilligerswerk? Zo pak je het aan:

1. Zoek een leuke vrijwilligersvacature
Kijk in de vacaturebank van Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw of ga in gesprek met het Vrijwilligers Informatiepunt van de SWOP.

2. Neem contact op
Kies de vacature die bij jou past en neem contact op met de betreffende organisatie voor meer informatie of om je aan te melden.

3. Vrijwilligerswerk doen
Zodra je bent aangenomen, kun je aan de slag en deel uitmaken van een geweldige gemeenschap van vrijwilligers.

Voordelen van vrijwilligerswerk voor jou

Met vrijwilligerswerk geven vrijwilligers iets terug aan lokale gemeenschap. Heel waardevol natuurlijk, maar vergeet ook zeker niet dat vrijwilligerswerk voor jou ook voordelen heeft!

  • Ontwikkel nieuwe vaardigheden en breid je CV uit.
  • Maak contact en vergroot je netwerk.
  • Ontwikkel jezelf, groei persoonlijk en vergroot je zelfvertrouwen.
  • Besteed je vrije tijd op een betekenisvolle manier.

Klaar om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Bekijk de vacaturebank en start vandaag nog met vrijwilligerswerk in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw. Doe mee en maak het verschil!