Bezoekmaatje ouderen

Bezoekmaatje ouderen

Tegenwoordig wonen ouderen steeds langer thuis en niet elke oudere heeft een groot en bruisend sociaal leven. Het komt voor dat de thuiszorg het enige bezoek is dat zij ontvangen. Heb jij zin om wat levendigheid te gaan brengen en een oudere op regelmatige basis te bezoeken? Een beetje kletsen, kopje thee, spelletje of een stukje te wandelen?

Taal & huiswerkmaatje

Taal- & huiswerkmaatje

Voor sommige kids zijn vakken als begrijpend lezen, spelling en rekenen soms een enorme uitdaging. Zeker wanneer ze nog niet zo lang in Nederland wonen of door omstandigheden niet zoveel ondersteuning kunnen ontvangen binnen hun eigen gezin. Lijkt het jou leuk om op regelmatige basis samen met een kind te oefenen met schoolvakken, zodat hij of zij meer zelfvertrouwen krijgt?

Groepsacties

Groepsacties

Lijkt het je leuk om iets goeds te doen voor een ander, maar weet je nog niet zo goed wat? Wekelijks organiseren we leuke acties waarin je met een groep leeftijdgenoten onze wereld een beetje mooier maakt. Denk aan wandelen met ouderen, koken met mensen met een migratieachtergrond of afvalprikbingo.

Doe jij mee?

Doe jij mee?

Zie jij een van deze projecten wel zitten? Of wil je meer weten over wat er mogelijk is? Sanne helpt je graag om dát te vinden, wat het beste bij jou past!

Neem contact op met Sanne door te bellen of te appen: 06 15 41 79 00 of mail naar sanne.meulemans@swop.nl.