Welkom bij Mantelzorgondersteuning

Ben je mantelzorger?
Zorg je voor een chronisch zieke partner, voor een kind met een beperking, voor je hulpbehoevende vader of moeder, voor een buurvrouw, vriend of vriendin? Dan ben je mantelzorger. Mensen die onbetaald en langdurig voor een ander zorgen worden mantelzorger genoemd.

Is mantelzorg verlenen voor jou vanzelfsprekend en vind je het mooi om te doen? Dat is fijn. Het kan zin geven aan je leven en het verrijken. Vind je het mantelzorgen zwaar en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Dan is het belangrijk dat je hierover met iemand kan praten om je zorg te delen. Mantelzorgconsulenten Josita Woesthuis & Nienke Oldenhuis helpen je graag jouw balans te zoeken als mantelzorger. Voor alle vragen over mantelzorg kun je bij hen terecht.

Doe de 3-minuten mantelzorgcheck 
De check bestaat uit 10 meerkeuzevragen die gaan over jouw mantelzorgsituatie. Op basis van jouw uitkomsten krijg je adviezen en tips om overbelasting te voorkomen. Pak pen en papier en doe hier de mantelzorgcheck.

Meld je aan als mantelzorger
Ben je mantelzorger en nog niet ingeschreven als mantelzorger? Schrijf je dan HIER  in. Je ontvangt de nieuwsbrief  van mantelzorgondersteuning zodat je op de hoogte bent van alle activiteiten en belangrijke informatie voor mantelzorgers.

Voor vragen over mantelzorg kun je van maandag tot vrijdag (8.30 -16.30) terecht bij de SWOP.
015 – 3 699 699 of: mantelzorg@swop.nl.

Graag tot ziens!

Consulenten Mantelzorgondersteuning
Josita Woesthuis & Nienke Oldenhuis