Senioren bewegen bij jou om de hoek, beweeg je me?

We weten allemaal hoe belangrijk bewegen is voor lichaam en geest. Wel moet het veilig zijn en het liefst ook nog gezellig. Dit alles komt samen bij veilig bewegen. Wil je als senior hier gratis kennis mee maken? Dat kan! Samen met Jasper Duivelshof, de beweegcoach van de gemeente, medewerkers en vrijwilligers van de SWOP, de thuiszorg en enkele sportclubs organiseert de Alzheimerafdeling Delft/Westland/ Oostland in elke dorpskern één of zelfs twee keer een Beweegmiddag.

Bezoekers worden ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Jasper geeft informatie en laat filmpjes zien over sporten die er speciaal voor senioren zijn, bijvoorbeeld dynamic tennis. En je kunt knotshockey, sportief wandelen, jeu de boules, tafeltennis en duofietsen ervaren. Ook is er een danslerares aanwezig die je laat genieten van ‘bewegen op muziek’. Er is dus van alles te doen.

Stap over de spreekwoordelijke drempel en maak er met ons een gezonde en gezellige Beweegmiddag van. Je kunt kiezen uit één van de volgende locaties. Kom je liever vaker? Dat mag natuurlijk uit. Je bent van harte welkom!

  • Za. 10 juni om 14.00 uur, CulturA & Zo (Dorpsstraat 7 in Nootdorp)
  • Za. 17 juni om 14.00 uur, Huiskamer voor de Buurt (Floralaan 102 in Pijnacker-Zuid)
  • Za. 24 juni om 14.00 uur, De Schakelaar (Mr.dr.vd Helmlaan 11 in Pijnacker)
  • Za. 1 juli om 14.00 uur, De Kiezel (Laan der Zeven Linden 175 in Delfgauw)

Heb je nog vragen? Bel gerust met beweegcoach Jasper Duivelshof: tel. 06 8205 1401 of mail: beweegcoach.senioren@gmail.com

Wil je ook komen? Meld je dan aan door het contactformulier in te vullen. Geef daarbij ajb nog wel even aan om welke activiteit en locatie het gaat.