Je bent van harte welkom bij de eerste Delfgauwdag op 31 augustus 2024. Initiatiefnemers Ben Herman, Frank van Leeuwen en Bianca Wijnmaalen organiseren deze dag vanuit de Bewonersvereniging Delfgauw (BVD).

Delfgauw wordt vaak gezien als een dorp met twee delen, boven en onder de sloot. Met deze feestelijke dag willen Ben, Frank en Bianca het oude en nieuwe Delfgauw samenbrengen en met elkaar één Delfgauw creëren. De Delfgauwdag is een perfecte gelegenheid om kennis te maken en verbinding te maken met bewoners, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Na een feestelijke opening door de burgemeester en kinderburgemeester kun je genieten van een gezellig programma, met muziek van DJ Ti&Ri (Richard van Haaften uit Delft) en een hapje en drankje van lokale bedrijven.

Activiteiten voor de jeugd
Voor de kleintjes is er een springkussen en voor de grotere kinderen tot 12 jaar een stormbaan. Ook kunnen kinderen deelnemen aan de kleedjesmarkt, waar spulletjes verkocht mogen worden. Hiervoor kunnen de kinderen zich opgeven via: delfgauwdag@gmail.com. In de middag zal een clown zijn opwachting maken die de kleintjes maar ook de grote mensen verrast.

Programma 31 augustus
10:00 uur Opening burgermeester & kinderburgermeester
10:00 – 20:00 uur Braderie
10:00 – 17:00 uur Kleedjesmarkt
12:00 – 14:00 uur Shantiekoor Schiehaven
14:15 – 16:00 uur Clown
17:00 – 18:00 uur muziekmakerij ‘t Zootje
20.00 uur einde Delfgauw dag

Vrijwilligers
We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende leuke functies.
Wil je ons helpen om de Delfgauwdag tot een succes te maken? Neem dan contact op met de organisatie door te mailen naar: delfgauwdag@gmail.com