Doris day

Hé! Er is geen bal op de TV, niet eens een film met Doris Day…

Soms is er ’s avonds maar weinig op TV, of heb je helemaal geen zin om TV te kijken en wil je juist wat gaan doen. Dan is het jammer als er geen activiteit bij jou in de buurt is die aan jouw wensen voldoet. Maar wist je dat je daar verandering in kunt brengen door zelf iets te organiseren?

Wij van Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) helpen je graag bij het concretiseren van de plannen zodat jij dit leuke idee ook écht kan uitvoeren. Eenmalig, of misschien zelfs wekelijks, er is van alles mogelijk!

Niet alleen hebben we verschillende locaties in Pijnacker, Delfgauw en later dit jaar ook in Nootdorp beschikbaar, die je zowel in de avonduren als het weekend kunt gebruiken. Ook kunnen we met je meedenken over de verdere opzet van de activiteit. We zetten ons netwerk graag in om je te helpen bij het werven van deelnemers. Zo kunnen we met elkaar zoveel mogelijk ontmoetingsactiviteiten voor jong en oud organiseren.

Bij de locaties De Schakelaar, Keijzershof en De Kiezel is alles ter plaatse voorzien: een werkende keuken met keukengerief (bestek, glazen, borden, enz…), tafels, stoelen, koelkasten, geluidsinstallatie, licht, sanitair noem maar op!

Wil je aan de slag met jouw idee, meer informatie over de voorwaarden die gesteld worden aan het gebruik van een ruimte of gewoon eens vrijblijvend in gesprek? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via info@swop.nl of 015-3 699 699.