Belastingdienst

De jaarlijkse belastingaangifte staat weer voor de deur. Vóór 1 mei moet de Belastingdienst de aangifte over het afgelopen jaar binnen hebben. Is dit een puzzel voor je? Vanaf 11 maart tot en met 17 april staat een groep getrainde vrijwilligers klaar om te helpen bij het invullen van de aangifte.

De belastingspreekuren van de SWOP zijn bedoeld voor particulieren vanaf 18 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van 30.000 euro voor alleenstaanden en 45.000 euro voor echtparen en gezinnen. Naast het invullen van de belastingaangifte wordt er ook meteen een ‘toeslagencheck’ gedaan.

* Voor deze dienstverlening wordt een bedrag gerekend n.a.v. de hoogte van het verzamelinkomen.

Afspraak maken voor het belastingspreekuur?

Let op! Ben je vorig jaar al op het ‘belastingspreekuur’ van de SWOP geweest? Dan word je door ons gebeld voor het maken van een afspraak. Je hoeft ons dus niet zelf te bellen.

Ben je nog nooit eerder op het belastingspreekuur geweest, maar zou je graag hulp willen bij het doen van de belastingaangifte? Maak dan een afspraak zoals hieronder beschreven: bel op maandag, dinsdag of woensdag tussen 9.00 en 11.00 uur naar de belastingservice afsprakenlijn: 06 – 51 76 39 16.