Sport Cultuur Volwassenen

De schoolvakantie staat voor de deur! Maar zoals altijd vliegt de tijd en is het alweer voorbij voor je er erg in hebt. Na de zomervakantie beginnen alle sport-, dans-, theather- en muzieklessen weer. Het is verstandig om jezelf of je kind(eren) daar nu alvast voor in te schrijven. De kosten voor contributie, kleding en/of benodigde spullen kunnen soms wel een uitdaging zijn.

Wist je dat er voor mensen met een laag inkomen verschillende fondsen zijn die (een deel van) de kosten voor je betalen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en / of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen die krap bij kas zitten. Voor volwassenen is er het volwassenenfonds. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt bij deze fondsen niet zelf een aanvraag indienen. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, zoals de Formulierenbrigade van de SWOP. Maak nu alvast een afspraak om uit te zoeken of je in aanmerking komt. Zo ja, dan kunnen zij gelijk de aanvraag voor je indienen en kunnen jij en/of je kind in het nieuwe seizoen gelijk van start!

Wekelijks zijn er twee spreekuren op Locatie Oostlaan:

  • Maandagochtend van 9.30 uur – 11.30 uur
  • Woensdagavond van 19.00 uur – 21.00 uur

Maak een afspraak door te bellen naar 015 – 3 699 699.