Op 20 april jl. was de officiële opening van de 5 natuurborden die in de wijk Pijnacker Noord geplaatst zijn en de start van een uitgezette wandeling langs al deze borden. Benieuwd naar de natuur van Pijnacker Noord en hoe die hier en daar geholpen wordt? Dan is het de moeite waard dit rondje eens te lopen. Wie kan lezen, kan de route lopen. Een telefoon meenemen is handig, want op de verschillende borden staat een QR-code met nog veel meer informatie en leuke weetjes. Startpunt: Hoek Goudenregensingel – Meidoornlaan.

Wandel je mee?
In de zomer gaan we op donderdagochtend (4, 11, 18 en 25 juli) met een groep deze natuurroute wandelen. Wandel je mee?
We starten om 9.30 uur met een kopje koffie/thee in de Schakelaar en zijn rond 11.30 uur weer terug. De wandeling is 3 km, maar de lengte kan aangepast worden. Onderweg kom je van alles te weten over de natuur en historie van Pijnacker Noord. De wandeling is gratis, we rekenen alleen een bijdrage voor de koffie/thee. Aanmelden is niet nodig.

Wil je na afloop een warme maaltijd mee-eten, dan willen we dat uiterlijk de maandag ervoor weten. Het 3 gangen menu inclusief een drankje en koffie/thee kost € 10,50. Aanmelden kan via 015 – 3 699 699 of info@swop.nl