Bridge

Op maandag 4 september a.s. zal er in de Kiezel, een nieuwe activiteit gestart worden, namelijk het mooie kaartspel “bridge”. Ruud Ruiterman en Ina Steijger organiseren deze activiteit vanaf september iedere maandag. Er kan dan van 13.00 uur tot +/- 16.30 uur gezellig met elkaar gebridged worden in de huiskamer voor de buurt. De kosten zijn €2,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Deze kosten kunnen per pinbetaling voldaan worden.

Je bent, met je (kaart)partner, van harte welkom. Heb je geen kaartpartner, laat het ons even weten, misschien kunnen wij je aan iemand koppelen.

Voor degenen die het mooie “bridge-spel” willen leren is er de mogelijkheid om een cursus te volgen bij Ruud en Ina. Hiervoor is het wel van belang dat er groepjes van 4 gezamenlijk de cursus volgen. De les wordt dan gegeven bij een van de deelnemers thuis, dag en tijd in overleg. Wil je het spel leren en weet je nog 3 mensen die dit wel zien zitten? Geef je op als groepje voor de cursus via info@swop.nl. Heb je geen groepje van 4 paraat, maar lijkt het je wel wat? Laat het ons dan ook weten, misschien dat wij de ontbrekende cursisten kunnen vinden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diana Versluis via info@swop.nl of bel naar 015 3 699 699.