De verbouwing van onze nieuwe locatie in Nootdorp is gestart! De komende weken wordt hard gewerkt door de aannemer, de schilder en klussenmannen, zodat we misschien in juni al van start kunnen met enkele activiteiten. We gaan drie klaslokalen inrichten in een eigen gedeelte van het schoolgebouw. Een gezellige huiskamer, een keuken/eetkamer en een beweeg- & teken/schilderruimte.

Na lang debatteren hebben we besloten onze nieuwe locatie in Nootdorp de naam ‘Jozefpad’ te geven. De nieuwe locatie is namelijk wat lastiger te vinden. Het officiële adres is sportparkweg, maar je gaat naar binnen via de laatste zij-ingang van de Sint Jozefschool aan het Jozefpad. Met de fiets is het makkelijk bereikbaar en parkeer je op het laatste schoolplein. Kom je met de auto dan moet je parkeren op het parkeerterrein van RKDEO of in de wijk, vanaf daar is het dan nog wel een stukje lopen. Ben je slecht ter been? Dan kan in overleg met Jacob-Jan naar een oplossing worden gezocht.

Bestaande activiteiten in Nootdorp
De bedoeling is dat vanaf september de beweeggroepen die nu nog in CulturA & Zo plaatsvinden, overgaan naar de nieuwe locatie. Dit geldt ook voor de teken- en schilderlessen. Het computercafé zal ook eens per week aanwezig zijn en verder staan we open voor alle nieuwe ideeën!

Nieuwe activiteiten
Er zijn er al een aantal leuke ideeën binnen gekomen voor nieuwe activiteiten: muziekquiz, kleuren voor volwassenen, praatclub/taalclub, Samen koken Samen eten, lunch, bakken, droogboeket maken, ideeën/feest comité, geheugenspel, studiekring, Up gesprekken, schilderen, poëzie club, fotograferen, creatief schrijven, origami, plantenbieb, kunstklassen (studie), eten verbindt, positieve gezondheid: infoavond, wandelen, voorleesouders…. Allemaal leuke ideeën die we gaan proberen vorm te geven!

Uiteraard lukt dat niet zonder de hulp van vrijwilligers! Wil je meehelpen, of heb je nog een ander goed idee? Schroom niet om even contact te maken met sociaal werker Jacob-Jan Koedoot, via de receptie: 015 – 3 699 699, of mail jacob-jan.koedoot@swop.nl