We gaan weer fietsen

Met ingang van april haalt de fietsgroep van de SWOP de rijwielen weer uit de schuur. Tot en met oktober gaat de groep elke 2e woensdag van de maand op pad voor een mooie ronde in de omgeving van ongeveer 40 kilometer. We verzamelen om 09.30 uur bij De Schakelaar, natuurlijk staat de koffie klaar! Om 10 uur gaat de tocht van start. Er wordt een stop gemaakt om koffie te drinken en voor de lunch. Maak een lekker lunchpakketje voor jezelf.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel is het handig om even te bellen als het slecht weer dreigt te worden. De tocht wordt dan meestal een week uitgesteld. Wie lid is van de WhatsApp-groep weet dit meteen en hoeft geen rit te missen.

Fiets jij voorop?

We zoeken een vrijwilliger die de fietsgroep wil coördineren. Denk hierbij aan het uitstippelen van de fietsroute op voorhand en de begeleiding tijdens de tocht zelf. Dit betekent dat je vooraf de presentielijst laat invullen door de deelnemers en na afloop iedereen weer afmeldt bij de receptie van de Schakelaar. Verder fiets je natuurlijk als begeleider gezellig mee!

Teake Stavenga was voorheen de coördinator van de fietsgroep. Hij zal regelmatig mee blijven fietsen en is bereid om een nieuwe begeleider in te werken.

Voor meer informatie over de fietsgroep kun je contact opnemen met de SWOP via info@swop.nl of 015 3 699 699.