Van 11 tot en met 15 maart is het de “Week van het Geld”. Tijdens deze themaweek besteden maatschappelijke organisaties extra aandacht aan allerlei zaken rondom geld. Dat is nuttig voor mensen die krap bij kas zitten, maar ook voor mensen die voldoende geld hebben.

Het doel van deze week is om mensen te laten zien dat er allerlei mogelijkheden zijn om goed met geld om te gaan. Én dat er veel regelingen zijn waar je misschien recht op hebt, waardoor je meer geld overhoudt om leuke dingen te doen. Daarom is er de potjescheck!

Voor mensen met lage inkomens bestaan er toeslagen en regelingen (‘potjes’) om je te helpen om rond te komen. Er zijn landelijke regelingen maar ook lokale potjes vanuit de gemeente. Laat geen geld liggen en check waar je recht op hebt! Benieuwd welke potjes er voor jou zijn? Ga naar potjescheck.geldfit.nl en vul ‘m in.

Vind je het lastig om de potjescheck zelf te doen? We helpen je graag tijdens een van onze inloopspreekuren! Bekijk de themapagina voor meer informatie en de tijden en locaties van de spreekuren.