UP! Gesprek

Op 20 november organiseert de SWOP een ontspannen UP! groepsgesprek in de Huiskamer voor de Buurt in Pijnacker-Keijzershof. Het thema is ‘Mijn ouderlijk huis’, waarbij het gaat over het nest waarin je opgroeide, welke gewoontes daar waren en wat je daarvan terugziet in volgende generaties. Welk stokje geef je door en welke juist niet? Wat neem je mee uit je familieverleden, wat laat je los?

Als je ouder wordt, kijk je anders tegen dingen aan dan vroeger. Je hebt meer levenservaring en de tijden veranderen. Dan is het fijn om verhalen en herinneringen te delen met leeftijdsgenoten maar ook heel interessant om eens naar dat van iemand anders te luisteren. Het zorgt voor herkenning, verbazing, opluchting, veel gelach en soms een traan.

Deelname aan het groepsgesprek is gratis en er wordt gezorgd voor een kopje koffie en iets lekkers. Er is een gespreksleider die ervoor zorgt dat er voor iedereen aandacht is. Het gesprek begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 90 minuten.

Vind je het leuk om aan het gespreek deel te nemen? Meld je dan aan door het contactformulier in te vullen. Geef daarbij ajb nog wel even aan om welke activiteit en locatie het gaat. Je kunt ook bellen naar 015 3 699 699.

Foto: Marije Kuijper