Samenwerking SWOP ouderenadviseur met KBP/PCOB

      Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking SWOP ouderenadviseur met KBP/PCOB

De ouderenadviseur van de SWOP, werkt samen met de vrijwillig ouderenadviseurs van de KBO/PCOB

Steeds meer 55 plussers die ergens tegenaan lopen, weten de weg naar de ouderenadviseur van de SWOP te vinden. Hier zijn we heel blij mee!
Helaas heeft de ouderenadviseur niet onbeperkt de tijd, en we willen mensen met een vraag ook niet te lang laten wachten. Vandaar dat we deze samenwerking tot stand hebben gebracht. Contact verloopt via de SWOP; 015-3699699 of info@swop.nl
Afhankelijk van uw vraag, wordt er contact met u opgenomen door Rianne Hagelaars (ouderenadviseur van de SWOP), door Joke Koene of door Joke Tettero (vrijwillig ouderenadviseurs van de KBO/PCOB). Ons streven is om binnen een week contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak.

Misschien denkt u; maar waarvoor is een ouderenadviseur ook alweer? Dat is heel breed. U kunt bij de ouderenadviseur terecht als u een vraag heeft over dingen die te maken hebben met wonen, zorg en welzijn (denk aan bijvoorbeeld: zinvol invullen van uw tijd, vervoer, lichamelijke beperkingen, zelfstandig blijven wonen of verhuizen naar een zorginstelling). Ook als u een vraag heeft en u niet weet waar, of aan wie u deze moet stellen, kunt u contact opnemen met de ouderenadviseur. Deze kijkt samen met u door wie u het beste geholpen kunt worden.

Er zijn geen kosten verbonden aan de ondersteuning van de ouderenadviseur.