Aandacht voor uw maatschappelijke organisatie of vereniging op de radio? Dat kan!

      Reacties uitgeschakeld voor Aandacht voor uw maatschappelijke organisatie of vereniging op de radio? Dat kan!

Namens de Pijnacker-Nootdorpse en Lansingerlandse Uitdaging bieden wij maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de zendtijd van RTV Lansingerland.
Vaste zendtijd is beschikbaar tijdens het programma ‘Het Magazine’. Het Magazine brengt de luisteraars elke vrijdagavond op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio.
Tussen 18.45 en 19.00 uur is er zendtijd beschikbaar voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen uit beide gemeentes. U kunt bijvoorbeeld een evenement aankondigen, er achteraf over vertellen, vrijwilligers werven of gewoon over uw organisatie vertellen. Het puur vragen om donaties of zoeken naar geldschieters is vanuit de visie van De Uitdaging niet passend, uiteraard kunt u wel een oproep doen voor menskracht of materialen.

Grijp uw kans en meld u aan!
Het interview vindt live plaats en kan via een bezoek aan de studio of telefonisch. Na het interview ontvangt u een link om het fragment terug te kunnen luisteren. Dit kunt u tevens delen via een website of social media. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: cooperatie.zhmidden@rabobank.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

Naam maatschappelijke organisatie/stichting/vereniging
Naam contactpersoon
Telefoonnummer
Omschrijving van project/maatschappelijk organisatie of initiatief dat u tijdens de uitzending onder de aandacht wilt brengen.

Een passende foto of logo mag worden meegestuurd.

Deze gegevens dienen uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de uitzending van vrijdag aangeleverd te worden.