Links

www.swop.nl
Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp. Uw welzijn is onze zorg!

www.mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl
Op deze website staat de mantelzorger uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp centraal.

www.hulpinjebuurt.nl
hulpinjebuurt.nl maakt om hulp vragen of hulp aanbieden op lokaal niveau mogelijk. Hulpinjebuurt.nl geeft je de mogelijkheid om zelf een passende match te maken.

www.sportraadpijnacker-nootdorp.nl
Het doel van de Sportraad is om sport en sportbeoefening in de gemeente Pijnacker-Nootdorp in al haar vormen in stand te houden en de mogelijkheden daartoe te bevorderen. Doel is sport in de gemeente zo goed, zo toegankelijk en zo goedkoop mogelijk te maken en te houden. Alles in de ruimste zin van het woord.

www.pijnackernootdorpseuitdaging.nl
De Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging organiseert en stimuleert Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, waardoor maatschappelijke organisaties meer kunnen bereiken en de leefbaarheid in Pijnacker-Nootdorp verbetert.

http://bibliotheekoostland.nl/
Boekenuitleencentrale en andere activiteiten.

www.maatschappelijkestage.nl
Informatie voor scholen, organisaties, steunpunten en leerlingen over maatschappelijke stage.

www.vrijwilligerswerk.nl
Welkom op dé website voor vrijwilligerswerk in Nederland. Deze website werkt als een startpagina. U vindt hier honderden verwijzigingen naar websites en organisaties en alle lokale en landelijke vacaturebanken met interessante klussen bij u in de buurt.

www.vrijwilligers.eigenstart.nl
Deze site biedt een overzicht van alle digitale vrijwilligerssteunpunten in Nederland en overige informatie.

www.nov.nl
Vereniging NOV is het branchenetwerk van vrijwilligersorganisaties in Nederland. Vereniging NOV kent het veld door en door, behartigt de belangen van (de ruim 4 miljoen) vrijwilligers en vertegenwoordigt de sector in binnen- en buitenland.

www.movisie.nl
Movisie is hét kenniscentrum en adviesbureau op het gebied van vrijwillige inzet. Zij stimuleren, vernieuwen en versterken vrijwillige inzet in Nederland. Dit doen ze via onderzoek, advies, promotie, training en begeleiding. Movisie werkt in hoofdzaak met financiële steun van de landelijke overheid en van fondsen. Ook werken ze in opdracht van organisaties die met vrijwilligers werken, lokale en provinciale steunpunten, lagere overheden en het bedrijfsleven.

http://www.015-pijnacker-nootdorp.startpagina.nl

www.pijnacker-nootdorp.nl
De website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp

www.vrijwilligerswerkindezorg.nl
De website voor coördinatoren en andere betrokkenen die het vrijwilligerswerk in de zorg van een stevig fundament wil voorzien.

www.vrijwilligerswerkdelft.nl
Voor vrijwilligerswerk in Delft.

www.vivaan.nl
Centrum voor participatiewerk