Vervoersdienst

Vervoer naar activiteiten
Veel mensen maken gebruik van de Buurtbus Pijnacker om onze activiteiten te bezoeken als dat op eigen gelegenheid niet (meer) mogelijk is. 

Bezoekers en deelnemers die naar activiteiten van de SWOP komen, maar geen mogelijkheid hebben om in eigen vervoer te voorzien, hebben wij de Vervoersdienst in het leven geroepen.
Na aanmelding (min. 5 dagen van tevoren) proberen wij je te koppelen aan een van onze vervoersvrijwilligers. De vrijwilliger haalt je thuis op, brengt je naar de activiteit en na afloop ook weer naar huis.
Kosten: € 2,00 per enkele rit

Vervoer aanvragen kan elke werkdag tussen 8.30 en 16.30 uur via 015-3 699 699.

Vervoer naar medische bestemmingen
Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden in Pijnacker-Nootdorp: openbaar vervoer, Buurtbus, hulp van familie of buren, taxi, RegioTaxi, Valys of zittend ziekenvervoer. Wil je hier meer over weten? Dan kun je in onze welzijnscentra terecht voor meer informatie en folders.

Heb je geen vervoer kunnen vinden via bovenstaande keuzes? Dan kun je een beroep doen op de Vervoersdienst van de SWOP. De vervoersvrijwilliger komt je met eigen auto thuis ophalen en op gewenst tijdstip naar de bestemming brengen. De vrijwilliger blijft in de meeste gevallen in de wachtkamer wachten tot het consult klaar is en brengt je daarna weer thuis. Hiervoor betaal je een (vaste) vergoeding.

Als je ons benadert voor een eerste aanvraag vindt er een intakegesprek plaats om vast te stellen of je gebruik kunt maken van de Vervoersdienst. Als dat zo is, dan ontvang je een inschrijfformulier en wordt je geregistreerd als deelnemer.

Vervoer aanvragen kan elke werkdag tussen 8.30 en 16.30 uur via 015-3 699 699.