Informatie

Op zoek naar passend vrijwilligerswerk?
In de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn ruim 7.500 vrijwilligers actief. Toch zijn er altijd nog nieuwe vrijwilligers nodig. Interesse? Kijk dan snel in het vacatureaanbod en reageer!

Er kan op verschillende manieren gezocht worden naar geschikt vrijwilligerswerk:

  • De vacaturebank. Een compleet overzicht van alle vacatures staat op de pagina vacaturebank. Schrijf je in voor een vacature door op inschrijven te klikken.
  • Door middel van een persoonlijk gesprek. Is er niets voor je bij of wil je meer informatie of een vacature bij je past? Neem dan contact op met VIP om een afspraak te maken. De consulent helpt je graag in een persoonlijk gesprek verder.

Afspraak
Uiteraard kun je ook direct contact met VIP opnemen. Samen zoeken we uitgebreid naar geschikt vrijwilligerswerk. Misschien is er voorkeur voor een bepaalde doelgroep, wijk of buurt, specifieke werkzaamheden of bepaalde werktijden. Hier kan allemaal rekening mee gehouden worden.

Maatschappelijk stage
Zoek je een maatschappelijke stage? Kijk dan eens bij de vacatures in de Stagebank. Je kunt ook een afspraak maken met de consulent van VIP, dan kijk je samen welke mogelijkheden er zijn.