Informatie

Op zoek naar passend vrijwilligerswerk?
In de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn ruim 7.500 vrijwilligers actief. Toch zijn er altijd nog nieuwe vrijwilligers nodig. Interesse? Kijk dan snel in het vacatureaanbod en reageer!

Er kan op verschillende manieren gezocht worden naar geschikt vrijwilligerswerk:

  • Via de vacaturebank. Een compleet overzicht van alle vacatures staat op de pagina Vacaturebank. Wanneer je geïnteresseerd bent in een vacature, kun je direct reageren via de knop inschrijven rechtsboven in de vacature.
  • Door middel van een persoonlijk gesprek. Is er niets voor je bij of wil je meer informatie of een vacature bij je past? Neem dan contact op met VIP om een afspraak te maken. De consulent helpt je graag in een persoonlijk gesprek verder.
  • Via de landelijke vacaturebank.  Zoek je vrijwilligerswerk buiten Pijnacker-Nootdorp? Ga dan naar http://www.vrijwilligerswerk.nl/.

Anoniem. Alle vrijwilligersvacatures worden anoniem geplaatst. Dit betekent dat de naam van de betreffende organisatie niet in de vacature vermeld wordt. Indien er interesse is in een specifieke vacature, reageer dan via inschrijven of de contact knop. De consulent geeft dan de contactgegevens van de organisatie, je kunt dan zelf het verdere contact leggen. De organisatie bepaalt zelf of jij de vrijwilliger bent die zij zoeken. De consulent is meestal aanwezig tijdens de kantoortijden en werkt eventueel op afspraak buiten de genoemde openingstijden. Bel VIP op 015-3 699 699 of stuur een e-mail.

Afspraak. Uiteraard kun je ook direct contact met VIP opnemen. Samen zoeken we uitgebreid naar geschikt vrijwilligerswerk. Misschien is er voorkeur voor een bepaalde doelgroep, wijk of buurt, specifieke werkzaamheden of bepaalde werktijden. Hier kan allemaal rekening mee gehouden worden.

Maatschappelijk stage. Zoek je een maatschappelijke stage? Kijk dan eens bij de vacatures in de Stagebank. Je kunt ook een afspraak maken met de consulent van VIP, dan kijk je samen welke mogelijkheden er zijn.