NLdoet 2017 (verslag en foto’s)

      Reacties uitgeschakeld voor NLdoet 2017 (verslag en foto’s)

Op 10 en 11 maart 2017 staken ruim 300 maatschappelijk betrokken inwoners, politieke partijen, B&W en bedrijven de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds
Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Ieder jaar zijn zo’n 350.000 Nederlanders bereid om hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet.

Bekijk hier de foto’s van vrijdag 10 maart
Bekijk hier de foto’s van zaterdag 11 maart  (nog niet compleet, wordt nog aangevuld)